‘Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de hele trap te zien om de eerste stap te zetten’

Martin Luther King

Over mij

Het gedrag van mensen fascineert mij al mijn hele leven. Met oprechte nieuwsgierigheid naar de ander ga ik vol aandacht en belangstelling gesprekken aan. Zo onbevangen en onbevooroordeeld mogelijk.

Deze enorme interesse zorgde ervoor dat ik mijn carrière startte in de zorg- en dienstverlening. Zo werkte ik onder andere als pedagogisch medewerker binnen de jeugdhulpverlening en kinder- en jeugdpsychiatrie. Na het afronden van mijn bachelor Maatschappelijk werk en Dienstverlening ging ik aan de slag als consulent bij stichting MEE. Een organisatie die inclusiviteit binnen de maatschappij stimuleert en waar ik me 16 jaar vol enthousiasme heb ingezet. De laatste jaren richtte ik me steeds meer op het trainen en coachen van zowel cliënten als collega’s binnen het sociaal domein. Zo ontdekte ik mijn passie voor het vooruithelpen van professionals.

In een training ervaarde ik hoe leerzaam en belangrijk het is om met gedrag te oefenen. Daar wilde ik mensen mee helpen! Ik verdiepte mezelf in theorieën zoals de Roos van Leary en volgde verschillende trainingen. Al snel werd ik ingezet als ‘extra instrument’ bij trainingen in het sociaal domein en liet ik deelnemers kennismaken met oefengesprekken. Inmiddels ben ik gecertificeerd trainingsacteur en rondde ik de verdiepende opleiding tot TOP-trainingsacteur bij de HEBBES Academy af.

Ik ben ervan overtuigd dat ervaringen in de praktijk onmisbaar zijn binnen een leerproces. Door direct te beleven wat er gebeurt als je je houding en gedrag aanpast, leer je welk gedrag bijdraagt aan je beoogde doelstelling in je communicatie. Dit kan je onder andere erg helpen in het uitvoeren van je werk. In welke branche dan ook. Met mijn grote aanpassingsvermogen en oog voor wat nodig is, zorg ik voor een positieve leerervaring.

Ik woon samen met mijn vriend Coen en onze drie jongens in het kleine dorpje Gilze, in Brabant. Ik kan erg genieten van een gezellige spelletjesmiddag, een goed gesprek of een mooie wandeling in de Brabantse bossen! Ook ga ik regelmatig helemaal los in de keuken om vervolgens lekker met vrienden en familie samen te eten en borrelen!

Dit ben ik
√ Enthousiast
√ Verbindend
√Eerlijk
√Flexibel
√Positief
√Met een dosis humor