Het brengt deelnemers positieve leerervaringen tijdens de oefengesprekken met de trainingsacteur in de trainingen van MEEK2.

Sinds 2019 ben ik één van de vaste trainingsacteurs betrokken binnen dit opleidingsinstituut voor professionals binnen het sociaal domein. Als trainingsacteur werk ik binnen MEEK2 met verschillende trainers binnen diverse trainingen samen. Een goede en vertrouwde samenwerking tussen trainer en acteur is winst; samen vormen we een krachtig duo waarbij we ieder vanuit ons eigen vakgebied als professionals de training naar een hoger niveau tillen. En ik ben voor deelnemers die mij als acteur in verschillende trainingen opnieuw tegenkomen een vertrouwd gezicht. De (h)eerlijke uitspraken als “Fjieww.. jou ken ik al.” en  “Hé wat fijn dat jij er ook weer bent.” zijn goud. Allemaal welkome ingrediënten die het veilige leerklimaat optimaliseren!

Op de website van MEEK2 staan interessante blogs en interviews. In een interview vertel ik over mijn visie, aanpak en ervaring als trainingsacteur binnen deze trainingen. De leerpiramide van Edgar Dale zal niet ontbreken. Lees hier het volledige interview De trainer weet, de acteur voelt: een ideaal leerklimaat – MEEK2